Kako se kupuju Young Living ulja

Postoji nekoliko načina da kupite ova ulja. Vi možete da se prijavite kao potrošač i platite maloprodajnu cenu za proizvode. Ili možete da dobijete popust od 24% na maloprodajnu cenu i prijavite se kao distributer.  Tada dobijate ID broj,  i besplatnu virtual office stranicu,  gde mozete naručivati proizvode po veleprodajnoj ceni (24% nižoj od maloprodajne).

Taj broj vas ne obavezuje da svakog meseca kupujete, niti imate bilo koju obavezu reklame i preporuke proizvoda. Ali ako poručujete proizvode svakog meseca, min 50pv (oko 50€ nabavne vrednosti) možete da ostvarite dodatne poklone u programu Essential Rewards koji Vam se nalaze u virtual office-u.

Na svaku online narudžbinu bilo da je preko distributerskog ili maloprodajnog naloga plaćate PDV i carinu. Ukoliko naručujete ulja izlazi vam osnovna cena u €,  i na ukupnu vrednost se dodaje shiping,  tj pakovanje i otprema robe za zemlju u kojoj živite.

Kao distributer, imate pravo na mesečne promocije, gde vas Young living nagrađuje besplatnim uljima prema iznosu vaše porudžbine i od 120, 250, 300 ili 400 PV-ja. I još mnogo toga,  što takođe možete naći u Vašem virtual office-u.

Ako ste se odlučili za ovu vrstu naloga pratite sledeće korake.

 1. Idite na sajt Young Living  i odaberite opciju sa leve strane „Member“, na ovaj način osiguravate popust od 24%. Sa desne strane bi trebalo da vidite broj 21953594 u poljima „Enroller“ i „Sponsor“. Ako ga ne vidite, upišite ga. Na ovaj način se osiguravate da su naši nalozi povezani, kako bismo mogli da budemo u kontaktu i podržavamo vas dok učite o uljima, njihovom korišćenju, naručivanju i prednostima, promocijama i poslovnim prilikama koje Young Living nudi.
 2. Idite do dna stranice i kliknite na plavo dugme „continue“ i popunite svoje informacije. Budite sigurni da ste izabrali username, šifru i PIN broj koji ćete zapamtiti. PIN je izuzetno važan jer kad god budete kontaktirali korisnički servis za bilo šta, tražiće vam ovaj broj, pa neka to bude neki broj koji ćete lako zapamtiti. Npr. Ako je rodjendan 12. januara,  PIN će biti 1201.
 3. Pod „Commission Processing Information“ kliknite Individual.
 4. Kliknite da prihvatate uslove i kliknite na plavo dugme „Continue“ na dnu stranice.
 5. Ovde odabirate šta ćete naručiti. Mi preporučujemo Premium Starter Kit sa Dewdrop raspršivačem. To je najpovoljniji način da zaronite u svet ulja. Ukoliko želite da naručite nešto drugo ispod imate dugme „continue shopping“. Kada odaberete, izaberite način isporuke i idite na „Continue“

 6. Ukucajte podatke kartice kako biste platili i završili ceo proces.

Upisali ste se, šta sad?

 • Dobićete email potvrdu o pošiljci i sve što sada treba da radite je da sačekate svoju porudžbinu 7-10 dana.
 • Ne zaboravite da carinu i porez plaćate po prijemu. Carina u Srbiji je 10 % na glavnicu, a PDV 20% na cenu sa carinom.
 • Imate od nas online podršku preko emaila ili privatne Viber grupe.
 • Mi ćemo najmanje jednom mesečno održavati časove o uljima tako da ćete i tu moći da nam se pridružite.
 • Ako želite da istražite poslovnu stranu, i naučite kako da budete nagrađeni za ono što biste i inače radili – delili svoje znanje i iskustvo sa uljima, imamo more informacije za vas i rado ćemo vam pomoći na koji god način možemo. Kontaktirajte nas.
 • Ako jednostavno želite da koristite ulja za sebe i svoju porodicu, i to je potpuno ok, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć na ovu temu koja može da vam zatreba.

Šta su eterična ulja?